De Klussenier Marco Hergink
De Klussenier Marco Hergink

Gronausestraat 403
7585 PC Glane

Dien uw offerte-aanvraag in   

053 478 52 05
06 5376 9067
marcohergink@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 08191735

Even voorstellen

Mijn naam is Marco Hergink en voor Glane en de omgeving Overdinkel, Losser, Oldenzaal en Enschede ben ik beschikbaar voor al uw kleine en grotere klussen in en om uw huis.

Ik ben van huis uit timmerman en machinaal houtbewerker. Ik heb jaren in de werkplaats gewerkt waar ik kozijnen ramen en deuren heb gemaakt en afgemonteerd. Ook heb ik maatwerk blokhutten en veranda’s gemaakt en geplaatst. De laatste jaren werkte ik bij een bedrijf dat Prefab daken en wanden maakt. Omdat mijn werk steeds meer productiewerk werd, verloor ik mijn plezier in mijn werk. Ik ben op zoek gegaan naar andere mogelijkheden om een inkomen met plezier te vergaren. Zo kwam ik De Klussenier tegen en besloot mijn klusbedrijf te starten.

Op het gebied van timmerwerk en houtbewerking is alles mogelijk, bijvoorbeeld: op maat kasten, het leggen van vloeren of aftimmeren van zolders, dakkapellen, maatwerk veranda’s, tuinhuizen en kapschuren. Ik heb ook veel ervaring met gevelbekleding en het maken en plaatsen van kozijnen, ramen en deuren. U kunt de complete verbouwing van uw woning, renovatie- en onderhoudswerk aan mij overlaten.

Wat kan ik voor u betekenen? Wanneer u op zoek bent naar een professionele vakman bent u bij mij aan het juiste adres. Ik denk graag met u mee in de mogelijkheden van een verbouwing of renovatie en kan daarbij deskundig advies geven. Zo heeft u vanaf de aanvraag tot en met oplevering maar één verantwoordelijk aanspreekpunt. Ik reken geen voorrijkosten en heb de mogelijkheid om materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverd werk. Kortom "Vertrouwd Verbouwen!"

Neem gerust contact met mij op om vrijblijvend te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...